Oud-spits komt met advies voor Gimenez: ‘Zo snel mogelijk vertrekken uit Rotterdam’

Hugo Sanchez heeft in gesprek met ESPN gesproken over Santiago Gimenez. De legendarische oud-spits van onder meer Real Madrid adviseert zijn landgenoot om zo snel mogelijk te vertrekken bij Feyenoord. 

Dat Gimenez onder de belangstelling staat van een groot aantal clubs, is al langer bekend. Sanchez ziet veel potentie in de spits.  "Hij heeft de capaciteit om te slagen. Als ik hem was zou ik zo snel mogelijk een transfer maken. Naar een nog hogere club”, vertelt Sanchez.  “Als er een aanbod komt van een grote club deze winter, dan moet hij gelijk weg. Er zijn geruchten over Real Madrid en je moet zien wat daarvan waar is. Maar als er een aanbod zou komen, dan zou ik het heel mooi vinden als hij naar een grote club in Spanje gaat.”

Sanchez is niet de eerste Mexciaan die Gimenez adviseert om een transfer te maken. Zo sprak eerder de bondscoach van Mexico zich al uit over de vervolgstap van de Feyenoord-spits. ''Ik denk ook dat hij klaar is voor de stap naar een betere competitie. Het zou goed voor hem zijn om een stap hogerop te maken."