Ten Hag doet boekje open over contract: 'Akkoord moet nog volgen'

Te gast bij de NOS doet Erik ten Hag een boekje open over zijn toekomst bij Manchester United. Recent werd duidelijk dat de oefenmeester mag aanblijven op Old Trafford en er zou zelfs een contractverlening volgen. Dit, nadat de club al met mogelijke opvolgers sprak.

Lang leek het er op dat Ten Hag deze zomer op straat werd gezet door United. Toch kreeg de Nederlander te horen dat hij langer door mag.  "Manchester United verstoorde mijn vakantie, ze stonden ineens voor mijn deur op Ibiza", blikt Ten Hag nu terug. De oud-trainer van Ajax geeft zelfs aan dat zijn werkgever met mogelijke opvolgers sprak. "Manchester United heeft me verteld dat ze met Thomas Tuchel hebben gesproken, maar dat ze uiteindelijk tot de conclusie zijn gekomen dat ze al de juiste trainer hebben."

Nieuw contract voor Ten Hag?

Direct na het nieuws dat Ten Hag niet ontslagen wordt bij Manchester United, volgt het nieuws dat hij zelfs langer door kan. Een contractverlening zou in de maak zijn. "Manchester United en ik moeten nog steeds een overeenkomst vinden voor het nieuwe contract. Dit is niet gemakkelijk gedaan, we zullen hier nog over moeten praten", klinkt het nu.

Feyenoord-doelman vertrekt