'AS Roma geïnteresseerd in AZ-middenvelder'

Teun Koopmeiners staat in de belangstelling van 'meerdere Europese clubs', waaronder Internazionale. La Gazzetta dello Sport meldt nu dat ook AS Roma geïnteresseerd is in de aanvoerder van AZ.

Vertegenwoordigers van Koopmeiners zouden donderdag een bezoek hebben gebracht aan Rome om het met de clubleiding van Roma te hebben over een mogelijke tranfer. Het contract van de AZ-middenvelder loopt tot de zomer van 2023. De Italiaanse sportkant verwacht dat de Alkmaarders een bedrag tussen de 20 en 25 miljoen euro gaan vragen.

Donderdag werd Bart Baving, zaakwaarnemer van Koopmeiners, 'gequote' door FCInternews. "Hij staat op het lijstje van diverse clubs en Inter is één van die clubs. Ik heb echter nog niet met de club gesproken en het is nog vroeg in het seizoen", zo tekende de fansite uit de mond van de zaakwaarnemer van Koopmeiners op.

TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING

Roma hoopt zich komende zomer niet alleen te versterken met Koopmeiners, maar ook met Olivier Giroud. Echter staat de Franse spits lager in de pikorde. De Italiaanse club lijkt de aankoop van Koopmeiners belangrijker te vinden.