Ron Jans zet buitenspeler uit selectie vlak voor inhaalduel tegen Excelsior

Ron Jans heeft tegenover Tubantia bekend gemaakt dat Virgil Misidjan geen deel uit maakt van de wedstrijdselectie voor het duel van FC Twente tegen Excelsior. De aanvaller maakte tegen FC Volendam (1-0, verlies) minuten als invaller en zou tegen Excelsior opnieuw vanaf de bank starten. De aanvaller was het daar niet mee eens: "En daarom slaan we met hem een wedstrijdje over", vertelt trainer Jans.

Misidjan begon zijn carrière bij Willem II en vertrok op 20-jarige leeftijd verrassend naar Bulgarije. De buitenspeler werd vijf jaar later verkocht aan FC Nürnberg voor 3 miljoen euro en keerde in januari 2021 weer terug naar Nederland. PEC Zwolle trok hem destijds transfervrij aan. Vorig jaar vertrok hij naar een half seizoen alweer uit Zwolle en tekende de vleugelspits transfervrij bij FC Twente. Misidjan heeft nog een contract tot medio 2023 en kwam tot op heden drie Eredivisie-duels in actie waarin één keer tot scoren kwam en één assist gaf.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl