Pérez sloopt PSV'er volledig na optreden in Enschede: "Niet te geloven"

PSV zegevierde relatief eenvoudig op bezoek bij FC Twente en deed dat door doelpunten van Joey Veerman, Johan Bakayoko en een eigen treffer van Robin Pröpper. Noa Lang viel na wekenlange afwezigheid weer in, maar Kenneth Pérez raakte niet onder de indruk van dat kwartier.

Dat liet hij duidelijk merken na afloop van het duel op De Eretribune van ESPN. Volgens de Deense analist was Lang nog helemaal niet klaar om op het gevraagde niveau in te vallen. "Weet je wie echt dramatisch inviel? Noa Lang", begint hij, maar een nuance volgt direct. "Het was niet te geloven... Dat geeft niet, het was gewoon grappig om te zien. Iemand die zó getalenteerd is, en waarvan je zou denken dat hij het gelijk kan."

"De timing was er niet, hij schoot ballen heel hoog over... Hij had het even niet", zag hij. Komende week wacht een cruciale week voor PSV met uitwedstrijden tegen Sevilla en Feyenoord. "Nu moet hij beter worden in de trainingen, maar dat is het lastige: woensdag speelt PSV weer in de Champions League. Dan train je niet veel. Dus Lang moet extra dingen gaan doen om het gevoel weer terug te krijgen. Dit was namelijk niet echt..."

Hirving Lozano begon aan het duel in De Grolsch Veste en deed dat volgens Peter Bosz enorm goed. Dat kan Pérez bekoren, want hij denkt dat de oefenmeester niets gaat wijzigen in zijn voorhoede. "Ik denk dat volgende week zondag dezelfde twee buitenspelers aan de aftrap staan bij PSV", besluit hij.