Hoe haal je het in je hoofd? Fan AS Roma wenst familie Strootman het ergste toe na missen kans in 90ste minuut

Strootman won met AS Roma afgelopen zondag met 0-1 van Hellas Verona. Dit was pas de eerste overwinning sinds 16 december. Al na 45 seconden werd het enigste doelpunt van de wedstrijd gemaakt door Cengiz Under. Rond de 50ste minuut moest AS Roma verder met 10 man omdat Pellegrini met rood van het veld werd gestuurd. In de blessuretijd kreeg Strootman een grote kans op de beslissing maar de 39-voudige international miste oog in oog met de doelman van Hellas Verona. Ondanks dat deze gemiste kans geen invloed had op de uitslag kreeg Strootman via Instagram van een AS Roma-fan wel te horen dat zijn familie moest sterven. Gelukkig bedacht de fan zich en bood enkele uren later zijn excuses aan.

Zie 03:02 de kans van Strootman