Agent Kudus boos op transfergoeroe Fabrizio Romano

De zaakwaarneemster van Mohammed Kudus is boos op transfergoeroe Fabrizio Romano. Op het social media-platform X, voorheen twitter, reageerde Jennifer Mendelewitsch geërgerd op een foto van de voormalig Ajacied vanuit een privéjet. Op de foto is Kudus te zien met technisch directeur Tim Steidten van West Ham United en Mendelewitsch, maar laatstgenoemde wordt niet benoemd door Romano.

Fundamenteel seksisme

"Grappig om alle mannen te benoemen op de foto. Een foto die je niet eens zelf hebt genomen, maar waar je wel je naam op hebt gezet. Fundamenteel seksisme. Daar gaan we!", reageert Mendelewitsch cynisch op de tweet van Romano. 

Bekende voetbalmakelaar 

De Française is een bekende voetbalmakelaar en had een belangrijke rol in de transfer van Kudus van Ajax naar West Ham United. De Ghanees international tekende voor vijf jaar in Engeland. Ajax ontvangt ruim 43 miljoen euro, en er kan nog ruim drie miljoen bijkomen aan bonussen. Ajax kocht Kudus in 2020 voor ruim negen miljoen euro van FC Nordsjælland.

Totaal speelde Kudus incluis zijn debuut tegen RKC Waalwijk, 86 wedstrijden voor Ajax, waarin hij 27 keer tot scoren kwam. Op zijn erelijst prijken twee landstitels (in 2021 en 2022) en een KNVB-beker (in 2021).

Kudus speelde tegen Ludogorets zijn laatste wedstrijd voor Ajax en maakte een hattrick