Kramer hekelt actie Slot: "Schei toch uit joh!"

Michiel Kramer heeft enorm genoten van het spel van Feyenoord in de Champions League-wedstrijd tegen Lazio (3-1) van afgelopen woensdag. De spits van RKC Waalwijk heeft lovende woorden over voor de Stadionclub.

"Dat je nu laat zien dat je op dit niveau dominant kunt zijn tegen tegenstanders van internationale topklasse, dat is wel echt heel uitzonderlijk natuurlijk", vertelt Kramer in FC Rijnmond. "We hebben Feyenoord al heel lang niet meer zo zien spelen. Dat is wel echt heel leuk en bijzonder om naar te kijken. Sowieso hebben we dit Feyenoord nog niet vaak gezien".

De oud-speler van Feyenoord is echter wel kritisch op een actie van Arne Slot tijdens het duel met Lazio. In de slotfase jutte de coach van de Rotterdammers het publiek in De Kuip op, tot ongenoegen van Kramer. "Schei toch uit joh! Denk je serieus dat hij denkt dat er nog wat uit te halen valt, als je het publiek erbij betrekt met een 3-0 voorsprong? Natuurlijk zegt hij dat ja, maar ik vind het helemaal niks hoor", aldus de 34-jarige aanvaller.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers