PSV-fans maken zich zorgen om toekomst van Amerikaan na uitspraak Stewart

Malik Tillman wordt dit seizoen door PSV gehuurd van Bayern München. Maandagavond was Earnest Stewart, technisch directeur van de Eindhovenaren, te gast bij Rondo en vertelde hij dat de bedoeling is om de koopoptie in de overeenkomst met de Amerikaanse middenvelder te lichten.

Datzelfde geldt ook voor de huur van Sergino Dest. De spelers hebben het volgens de technisch directeur goed naar hun zin in het Philips Stadion. "Gelukkig wel. Dat is natuurlijk ook heel belangrijk. Als club zijnde kan je alles willen, maar een speler is heel belangrijk daarin. Je gaat het er eerst met de speler en zijn management over hebben, dus het is een beetje voorbarig om dat hier aan tafel te roepen."

Angst bij PSV-fans

Deze zomer werd er afscheid genomen van diamant Xavi Simons en dat doet nog altijd pijn bij de supporters. Paris Saint-Germain liet hem transfervrij naar Brabant vertrekken, maar maakte al snel gebruik van de optie tot koop van slechts een paar miljoen euro. Toen Stewart werd gevraagd of Tillman wél volledig overgenomen werd, zei hij dat PSV te maken heeft met een grote club (Bayern München, red.). Iets wat voor lichte paniek zorgt....