LIVE TOPIC: Premier League/FA Cup zaterdag, alle highlights
Geniaal! Mohamed Salah kopieert Messi vs. Boateng: Verdediger vol op z'n bips en doelpunt!

Mohamed Salah maakte zaterdag de 1-0 tegen Watford, het zoveelste doelpunt van de Liverpool-aanvaller dit seizoen. De Egyptenaar liet verdediger Miguel Britos spartelen op de grond, net als Lionel Messi ooit bij Bayern-verdediger Jerome Boateng deed. Heerlijk om te zien hè ;-)

Messi vs. Boateng:

En de lol-filmpjes gingen destijds al snel viraal ;-)

BAH! Stoke-speler Charlie Adam krijgt direct rood na smerige schop op Rooney (VIDEO)

Charlie Adam heeft zijn ploeg Stoke City zaterdag een slechte dienst bewezen. De middenvelder maakte in duel met Wayne Rooney een smerige overtreding en de scheidsrechter zag geen andere keuze dan rood te geven. En dat al na een halfuur, bij een stand van 0-0. Everton won uiteindelijk met 1-2. Maar wat een schop zeg.

Michel is in grootse vorm: Nederlander verricht katachtige redding(en) in FA Cup #swatot

Michel Vorm moet bij Tottenham Hotspur genoegen nemen met een plek achter Hugo Lloris. Als trainer Mauricio Pochettino zo heel af en toe een beroep op hem doet, bijvoorbeeld in de FA Cup tegen Swansea City, laat de Nederlander wel zien wat hij kan. Wat een heerlijke dubbel-save tegen zijn oude club Swansea City. Katachtig.

Lekkere goals! Christian Eriksen doet het met links en rechts in FA Cup, geweldige afstandsschoten!

Kunnen we nog spreken van een chocoladebeen bij Christian Eriksen? Eerst schiet hij met links de 0-1 binnen en in de tweede helft tekent hij met zijn rechter voor de 0-3. Swansea City staat erbij en kijkt er naar.

0-1 met links

0-3 met rechts

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie