Aston Villa of Ajax? Dit voorspelt Anwar El Ghazi

Ajax werd eerder vandaag gekoppeld aan Aston Villa. Het belooft een zware kluif te worden voor de Amsterdammers, die eerder nog nipt van FK Bødo/Glimt wisten te winnen (1-2). Anwar El Ghazi was speler van beide clubs en heeft op X zijn voorspelling gedaan over het tweeluik in de achtste finales van de Conference League. 

El Ghazi speelde tussen 2014 en 2017 voor Ajax en van 2018 tot 2022 voor Aston Villa. Op X noemt de aanvaller dat het een bijzonder duel gaat worden tussen zijn favoriete clubs. "Mijn twee favoriete clubs tegen elkaar. Het wordt een zware wedstrijd voor allebei, maar ik denk dat Aston Villa sterker is." Ajax neemt het op 7 maart op tegen de Engelse club, waarna de Amsterdammers op 14 maart naar Birmingham afreizen voor de return.

El Ghazi nog altijd zonder club 

Nadat het contract van El Ghazi bij FSV Mainz 05 werd verscheurd, zit de speler nog altijd zonder club. De Duitse club kon zich niet vinden in de uitspraken van de aanvaller over het conflict tussen Israël en Hamas. De 28-jarige rechtsbuiten kwam twee keer voor het Nederlands elftal uit en beschikt momenteel over een marktwaarde van zo’n drie miljoen euro volgens Transfermarkt.