Druijf binnenkort in gesprek: "Volgende week gaan we praten"

Ferdy Druijf heeft het naar zijn zin in België, ondanks het feit dat hij meestal op de bank moet plaatsnemen. De spits, door AZ verhuurd aan KV Mechelen, hoopt ook volgend seizoen actief te zijn in de Jupiler Pro League.

De 23-jarige spits hoopte zich bij Mechelen te verzekeren van een basisplaats. "Dat is nog niet echt gelukt, hè. Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje als bij AZ. Daarvan baal ik. Ik had op meer kansen gerekend. Met vier basisplaatsen is het moeilijk om me te laten zien. Ik hoop op een kentering in de drie resterende duels", aldus Druijf bij Gazet Van Antwerpen.

Ondanks het gebrek aan speelminuten ziet de spits een vertrek niet zitten. "In principe zeg ik ja. KV Mechelen is een ambitieuze club, met een leuke spelersgroep. Maar ik wil week in week uit spelen. Dat is het allerbelangrijkste. En ook de clubs moeten het eens worden over de transfersom".

TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING

Gesprek 

De aankoopoptie van Druijf zou vrij hoog liggen. "Klopt. Maar, ik kan niet in de portemonnee van Mechelen kijken. Sportief directeur Tom Caluwé kwam vorige week naar me toe. Volgende week gaan we praten, dan hoor ik het wel. Ik weet evenveel als jullie", besluit de Nederlander.