Is Gnonto nu wel haalbaar voor Feyenoord? Zürich verlaagt vraaprijs

Dat Feyenoord verregaande interesse heeft in Wilfried Gnonto is bekend. Maar de Rotterdammers hikten vooral aan tegen de vraagprijs van rond de 12 miljoen euro. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport zou FC Zürich de vraagprijs voor Wilfried Gnonto nu hebben verlaagd.

Vraagprijs Gnonto

De 18-jarige aanvaller zou nu zo'n 8 miljoen euro moeten kosten. Feyenoord leek lange tijd niet verder te willen gaan dan 5 miljoen euro. Of de onderhandelingen nu worden heropend is de vraag.

Wel gaf Feyenoord-trainer Arne Slot zondag na de verloren oefenwedstrijd tegen Osasuna aan dat hij - ondanks de komst van Idrissi - ook nog steeds versterking wil op die positie. 

Slot wil nog een buitenspeler

Slot: ''Buitenspelers zijn meestal de posities waar je spelers het vaakst wisselt. Als er iemand geblesseerd is, wat ook wel eens gebeurt, dan is het heel goed om veel buitenspelers te hebben. Helemaal als die ook nog eens op andere posities uit de voeten kunnen. Buitenspelers moeten ook veel creëren en dat is iets dat je niet elke week van ze kan verwachten. Dan is het heel fijn als je als trainer wisselmogelijkheden hebt."

Gnonto volgend jaar transfervrij

Overigens heeft Gnonto nog maar een eenjarig contract bij  FC Zürich. De Zwitsers willen de Italiaans international daarom verkopen om te voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uitloopt.

Maandagochtend werd duidelijk dat Feyenoord ook interesse heeft in Zerrouki van FC Twente