Feyenoord wint oefenduel van OH Leuven, officieuze rentree Timber

Feyenoord heeft zaterdagmiddag de besloten oefenwedstrijd tegen het Belgische OH Leuven winnend afgesloten. Op Varkenoord zegevierden de Rotterdammers met ruime cijfers: 5-3.

Trainer Arne Slot greep het competitievoetballoze weekend aan om zijn ploeg een extra wedstrijd aan te bieden. Feyenoord begon tegen Leuven met het team dat de laatste maanden vaak het basisteam vormt. In de eerste helft maakten beide ploegen er een doelpuntenfestijn van. Na 45 minuten spelen stond er een 3-3 tussenstand op het scorebord.

Na rust kregen spelers die minder in actie komen de kans om zich te laten zien. De meest opvallende naam in dat elftal was Quinten Timber, die zijn officieuze rentree maakte. De middenvelder is hersteld van een knieblessure, die hem een paar maanden parten speelde. In de tweede helft bepaalden danilo en Mohamed Taabouni de eindstand op 5-3 in het voordeel van Feyenoord.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökçü; Paixão, Giménez, Idrissi

Opstelling Feyenoord tweede helft: Wellenreuther; Pedersen (73’ Milambo), Kasanwirjo, Rasmussen, López; Timber, Bullaude, Taabouni; Jahanbakhsh, Danilo, Dilrosun