'De Jong twijfelgeval voor zondag; mogelijk einde seizoen Mauro'

PSV kan mogelijk dit seizoen niet meer beschikken over Mauro Junior. De multi-inzetbare Braziliaan raakte vorige week geblesseerd op de training van de Eindhovenaren en wordt door een kniespecialist in zijn thuisland onderzocht, zo vertelde Ruud van Nistelrooij vrijdag op de persconferentie.

Mauro moest het begin van het seizoen ook al aan zich voorbij laten gaan door blessureleed. Al met al is het dus geen fijn seizoen voor de 23-jarige PSV'er. Daarnaast moest hij twee wedstrijden toekijken na zijn rode kaart tegen FC Emmen. Eerder kwam Mauro in Nederland uit voor Heracles Almelo.

Lappenmand

Aankomend weekend nemen de Eindhovenaren het op tegen SC Cambuur. Of spits en aanvoerder Luuk de Jong daarbij is, is nog onzeker. "Hij gaat vooruit, maar of hij Cambuur gaat halen moet de komende dagen duidelijk worden", zei Van Nistelrooij daarover. Wie er in ieder geval niet bij zijn tegen de Friezen zijn Thorgan Hazard, Sávio, Fodé Fofana en Walter Benitez. Zij zitten allen in de ziekenboeg van de Brabanders.