Zo ziet de voorbereiding van PSV op het seizoen 2023/2024 eruit

In het weekend van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus gaat het gloednieuwe Eredivisie-seizoen van start. Hoe ziet de voorbereiding van PSV op de nieuwe voetbaljaargang eruit? Voetbalflitsen praat je helemaal bij!

Eerste training PSV

Voor de selectie van PSV begon op maandag 3 juli de voorbereiding op het seizoen 2023/2024. Op De Herdgang nam Peter Bosz zijn mannen voor het eerst onder zijn hoede.

Oefenwedstrijden PSV

Het nieuwe seizoen van PSV werd op zaterdag 8 juli afgetrapt. De selectie van Bosz werkte op de eigen Herdgang een oefenwedstrijd tegen Sint Truiden af. De middag liep voor de thuisploeg slecht af, want het verloor met 1-2. Na de oefenwedstrijden tijdens het trainingskamp werkt PSV nog eens twee duels af op eigen bodem. Waaronder de Lichtstadderby van woensdag 26 juli tegen FC Eindhoven.

Trainingskamp PSV

Op maandag 13 juli vertrok PSV naar Windischgarsten in Oostenrijk voor hun trainingskamp. Twee dagen later stond al de eerste oefenpot op het programma. Dankzij treffers van Xavi Simons en zomeraankoop Ricardo Pepi was PSV met 1-2 te sterk voor FC Blau Weiss. Zaterdag 23 juli werkt PSV de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding af. Dan is Bundesliga-club FC Augsburg om 15.00 uur de tegenstander.

Fandag PSV

Op 30 juli staat de PSV FANdag op het programma. Dit dag komt ook Nottingham Forest op bezoek in Eindhoven, waar PSV de laatste oefenwedstrijd van deze zomer tegen speelt.

Eerste officiële wedstrijd PSV

Op 24 juli weet PSV wie het tegenkomt in de derde voorronde van de Champions League. Die wedstrijden staan gepland op 1 of 2 augustus. Voordat de Eindhovenaren aan de slag mogen voor het miljardenbal, is daar nog de Johan Cruijff Schaal. Op vrijdag 4 augustus (20.00 uur) reist PSV als bekerwinnaar af naar De Kuip van landskampioen Feyenoord.