Streuer geeft duidelijk signaal af: "Een speler met een doorlopend contract kan niet zelf bepalen of hij vertrekt"

Ramiz Zerrouki staat in de belangstelling van Feyenoord en heeft in een interview laten weten dat hij een transfer wel ziet zitten. Na afloop van het duel tegen FK Čukarički, dat overigens gewonnen werd met 1-3, liet hij weten zich verder te willen ontwikkelen. Die uitspraak heeft voor de nodige onrust gezorgd in Enschede.

Trainer Ron Jans heeft begrip voor de ambities van de Algerijns international, maar hoopt wel dat Zerrouki blijft. De middenvelder is namelijk één van de smaakmakers van FC Twente. “Zelfs als we de hoofdprijs voor hem krijgen, verliezen we nog. We hebben geen vervanger in de paskamer klaar staan”. 

Technisch directeur Jan Streuer laat in gesprek met Tubantia weten dat hij niet bepaald blij was met de uitspraken van de FC Twente-speler. “Een speler is vrij om te zeggen wat hij wil, daar heb ik geen enkele moeite mee. Maar een speler met een doorlopend contract kan niet zelf bepalen of hij vertrekt". Het eerste Feyenoord-bod werd door Streuer naar de prullenbak verwezen. “Het zou ook wel gek zijn als je met de eerste aanbieding akkoord gaat", aldus de technisch directeur, die niet op bedragen wil reageren. “Dat doe ik nooit. Maar als Feyenoord zaken wil doen, moeten ze flink over de brug komen”.