'Feyenoord is oud-speler en transfertarget Vilhena nog niet vergeten'

Het is nog altijd niet uitgesloten dat Tonny Trindade de Vilhena terugkeert naar Feyenoord. 1908.nl meldt dat de middenvelder, in wie de Rotterdammers afgelopen winter ook al interesse toonden, nog altijd niet vergeten is door de beleidsbepalers op Zuid.

Toen Feyenoord afgelopen winter de komst Joey Veerman misliep, werd er verrassend snel geschakeld naar een ander target. Het bleek in de persoon van Vilhena om een oude bekende te gaan, die in Rotterdam in zeven jaar tot 208 eredivisieoptredens kwam. 

Feyenoord kon uiteindelijk niet aan de voorwaarden voldoen om de vijftienvoudig international terug naar Nederland te halen. Waar Frank Arnesen en co. in het geval van Veerman werden afgetroefd door PSV, ging Espanyol met Vilhena aan de haal. De Spanjaaren huurden de 27-jarige loper voor een half jaar van FK Krasnodar.

Deze zomer krijgt Feyenoord een nieuwe kans. Zeker omdat de FIFA buitenlanders die onder contract staan in de Russische competitie de mogelijkheid heeft gegeven om hun contract een jaar op te schorten vanwege de Russische invasie. Zo hebben ze hun handen vrij in de zoektocht naar een nieuwe (tijdelijke) werkgever.

Feyenoord-doelman vertrekt