Prachtig: geëmotioneerde Boscagli luistert rentree op met goal

Olivier Boscagli heeft zijn rentree bij PSV opgeluisterd met een doelpunt. In de eerste helft tegen NEC Nijmegen nam de Fransman, die voor het eerst in 356 (!) dagen in de basis staat, de tweede Eindhovense treffer voor zijn rekening. Hij hield het vervolgens niet droog.

Het is inmiddels rust in De Goffert. PSV kent vooralsnog een probleemloze avond tegen NEC Nijmegen en staat halverwege op een comfortabele 0-3 voorsprong.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘NEC Nijmegen - PSV’

De Jong zet landstitel nog niet uit het hoofd: "Vaker gekke dingen meegemaakt"

Samenvatting #NECPSV: bekijk hier alle goals en reacties van PSV-fans op de wedstrijd

PSV voert druk op concurrentie op; De Jong cruciaal, Boscagli laat zich gelden bij rentree en één dissonant

Zó dan; Tannane maakt wereldgoal tegen PSV (1-4)

Kippenvel: prachtige actie tijdens #NECPSV ter nagedachtenis aan overleden Thijs Slegers

PSV-fans snappen niets van keuze Van Nistelrooij in opstelling: "Echt schandalig..."