Unieke kans! SlaJeSlag en Voetbalflitsen geven vijf keer gratis FIFA 21 Ultimate Edition weg!

Nog even wachten en dan is het eindelijk zover, want FIFA 21 komt nu echt bijna uit! Het razendpopulaire spelletje dat iedere voetballiefhebber natuurlijk wil hebben. En wij hebben goed nieuws, want in samenwerking met SlaJeSlag geeft Voetbalflitsen vijf keer FIFA 21 Ultimate Edition (t.w.v. € 100,-) weg! Bovendien hoef je amper wat te doen om kans te maken. Druk op DEZE LINK en maak kans op een gratis exemplaar van FIFA 21!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op FIFA 21 hoef je slechts één iets te doen: schrijf je HIER in voor de SlaJeSlag-nieuwsbrief en je maakt al kans op één van de vijf exemplaren. Kleine moeite, toch? Bovendien blijf je zo op de hoogte van de laatste acties van het veilingsplatform. Mocht jij één van de gelukkigen zijn, dan kies je zelf voor welke console (Xbox of PlayStation) het spelletje wordt opgestuurd.

FIFA 21

Wat is er allemaal veranderd in FIFA 21? Op de eerste plaats hebben er natuurlijk weer flink wat grote transfers plaatsgevonden en dat is altijd leuk. Begin jij een carrière met Chelsea, dat Kai Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell, Hakim Ziyech, Thiago Silva en Edouard Mendy haalde of zie je juist een uitdaging in een club met minder geld?

Sowieso is er voor de liefhebbers van FIFA Ultimate Team het nodige verbeterd, want in FIFA 21 kan je in een coöpmodus spelen. Hierdoor wordt het dus mogelijk om samen Division Rivals en Squad Battles te doen. 

Doe je liever carrièremodus? Ook goed, want daar heb je voortaan de mogelijkheid om wedstrijden te simuleren en als het je niet bevalt, in te springen en de controle over te nemen.

Tot wanneer loopt de actie?

De actie begint op 21 september en eindigt op 4 oktober. Uiterlijk vijf dagen later, op vrijdag 9 oktober, worden de winnaars op deze site bekend gemaakt. Ben jij nog niet overtuigd? Kijk dan naar de trailer hieronder. Je laat de kans toch niet lopen om dit heerlijke spel gratis te winnen? Schrijf je HIER in een maak kans!

Druk op het plaatje en meld je aan voor de nieuwsbrief!