Opvallende bezoeker bij #almaja: Ihattaren aanwezig in Almere

Mohamed Ihattaren is zondagmiddag aanwezig in het Yanmar stadion om de wedstrijd tussen Almere City en Ajax te bekijken. Het voorheen zo grote talent speelde niet lang geleden nog voor de Amsterdammers, maar mede door zaken buiten het veld liep zijn carrière al snel spaak.

In 2019 brak Ihattaren door bij PSV. De jonge aanvallende middenvelder maakte al snel indruk en speelde zich in de basis bij de Eindhovenaren. Zijn toekomst zag er rooskleurig uit. Onder Roger Schmidt ging het echter minder met Ihattaren. Hij speelde niet meer zoveel en er werd getwijfeld aan zijn instelling.

Hij vertrok naar Juventus en werd gelijk verhuurd aan Sampdoria. Omdat zijn moeder ziek was keerde hij terug naar Nederland en daar begon het moddergooien tussen Ihattaren en de club uit Genoa. Later werd hij verhuurd aan Ajax, maar ook dit liep niet uit op een succes. Bij de Amsterdammers werd hij maar niet echt fit en halverwege het seizoen keerde hij terug naar Juventus. Zijn laatste minuten in een officieel duel dateren van mei 2022 bij Jong Ajax.

Het is al een tijdje stil rondom Ihattaren. Tot hij zondagmiddag werd gespot bij Almere City tegen Ajax. De middenvelder zal van dichtbij zien of zijn oude club kan winnen van de promovendus uit Flevoland.

Bekijk hier de beelden!

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers