Dit zijn de beste Eredivisie-aankopen van afgelopen zomer

De Eredivisie is alweer een tijdje bezig, dus tijd om te bekijken welke transfers het best hebben uitgepakt. Een elftal met de beste nieuwkomers deze zomer.

Lars Unnerstall: 

De doelman die dit seizoen transfervrij overkwam van PSV doet het goed met Twente. Na zeven speelrondes staat zijn ploeg op de zesde plaats en Unnerstall blijkt een prima opvolger van Joël Drommel.

Marcus Pedersen:

De Noor die deze zomer voor slechts één miljoen overkwam van Molde FK maakt indruk in Rotterdam. De rechtsback gaf dit seizoen al drie assists en maakte op 1 september zijn debuut voor Noorwegen tijdens Noorwegen - Nederland (1-1)

André Ramalho: 

Hij is er nog maar net, maar is nu al een publiekslieveling in Eindhoven. André Ramalho kwam afgelopen zomer over van Red Bull Salzburg en is dit seizoen verzekerd van een basisplaats bij PSV.

Gernot Trauner:

Marcos Senesi en Gernot Trauner vormen dit seizoen het verdedigingsduo bij Feyenoord en dat gaat ze aardig af. De twee speelden dit seizoen negen keer samen en incasseerden slechts vier doelpunten.

Aslak Fonn Witry:

AZ is niet goed begonnen aan het seizoen, maar heeft er wel een pareltje bij. Aslak Fonn Witry kwam deze zomer transfervrij over van Djurgardens IF en maakt indruk in Alkmaar,

Guus Til:

Bij Spartak Moskou werd het tot op heden geen succes en ook bij Freiburg kwam hij afgelopen seizoen weinig aan spelen toe. In Rotterdam is Guus Til weer helemaal opgebloeid, want de huurling van Spartak is momenteel gedeeld topscorer van de Eredivisie. 

Lasse Schöne:

De 35-jarige middenvelder die al tien jaar Eredivisie-ervaring heeft, maakte deze zomer de overstap naar zijn oude club NEC. 

Quinten Timber:

Het grote talent uit de Ajax-opleiding kwam niet aan spelen toe bij de Amsterdammers, waardoor hij deze zomer de keuze maakte om een overstap te maken naar FC Utrecht. 

Steven Berghuis:

De misschien wel meest besproken transfer aller tijden in de Eredivisie: Steven Berghuis maakte afgelopen zomer de gewaagde overstap van Feyenoord naar Ajax. Desondanks is de aanvaller goed opgevangen door het Ajax-publiek.

Ricky van Wolfswinkel:

Hij speelde nog maar zes wedstrijden voor FC Twente, maar heeft er nu al vier gescoord. Ricky van Wolfswinkel maakte deze zomer de overstap naar Enschede. Hij speelde sinds 2017 voor FC Basel en scoorde daar 36 keer.

Anastasios Douvikas: 

De Griek die deze zomer de overstap maakte naar Utrecht, heeft van de zeven wedstrijden al vier keer gescoord. Ook maakte hij zijn officiele debuut voor Griekenland.