PSV presenteert nieuw thuisshirt: volledig rood design

PSV heeft vrijdagmidddag het thuisshirt voor het seizoen 2023/2024 gepresenteerd. Kledingsponsor Puma heeft voor een volledig rood ontwerp gekozen. In een gelikte video wordt het nieuwe tricot onder de slogan #CelebrateHeritage tentoongespreid.

"Met dit thuisshirt voegt PSV een uitgesproken shirt toe aan de PSV Thuiscollectie, waarin traditie en innovatie al jarenlang hand in hand gaan. Dit 'For All Time' Red gekleurde thuisshirt ademt luxe en brengt een eerbetoon aan het 110-jarig bestaan van de club", zo valt te lezen op de clubsite.

"Door het gebruik van de bordeaux rode strepen blijft het traditionele strepen-patroon behouden. De kraag en het gouden PUMA-logo dragen extra bij aan de luxueuze uitstraling van het thuisshirt. Het thuisshirt is daarnaast voorzien van een fullcolour, gedrukt PSV-logo. In de mouwen en in de boord zijn witte stijlelementen verwerkt".

Tien jaar geleden, in het seizoen 2013/2014, speelde PSV voor het laatst volledig in het rood. Dat was toen ter ere van het honderdjarig bestaan van de club.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers