Snap jij het nog? Twente-trainer haalt Brama weer bij de selectie

Na de verloren wedstrijd midweeks bij Emmen brak de crisis uit in Enschede bij FC Twente. De fans balen van de teleurstellende resultaten, vrezen voor degradatie en zijn boos dat cultheld Wout Brama niet eens meer bij de selectie zit. Bij terugkomst van de spelersbus haalden de supporters verhaal.

Uit uitgelekte audiogesprekken werd duidelijk dat de technische staf Brama als een lastpost ziet, iemand die andere spelers niet beter maakt en zorgt voor wrijving binnen de selectie. Na dergelijke woorden zou je verwachten dat Brama - de held bij de fans -  dit seizoen niet eens meer op de club hoeft te komen, maar... wat schetst ieders verbazing. Brama zit bij de selectie voor het thuisduel dit weekend tegen AZ.

Beslissing

“We moeten op dit moment doen wat het beste is voor de club”, zo wordt FC Twente-trainer García een dag voor de thuiswedstrijd tegen AZ geciteerd door TC Tubantia. "Het is ook mijn beslissing”, aldus García. “Als ik nee zeg, is het nee, maar we proberen de rust weer terug te krijgen.” Of Brama in de basis begint tegen AZ is niet bekend.