Wint Van Bronckhorst of Eintracht Frankfurt de Europa League?; Zet in en win!

Giovanni van Bronckhorst kan woensdagavond de Europa League veroveren. In de finale van het internationale toernooi neemt de Nederlandse oefenmeester het met Rangers op tegen Eintracht Frankfurt. Denk jij te weten wie de beker gaat winnen? Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

In 1972 wist Rangers de Europacup II te veroveren. Dit jaar krijgen de Schotten wederom de kans om de Europa League te winnen. Hierin moet het zien af te rekenen met Eintracht Frankfurt, dat zowel FC Barcelona als West Ham United wist uit te schakelen. In 1980 veroverde het de beker al eens en wil dat kunstje dit jaar herhalen. Gaat Van Bronckhorst er met de Europa League vandoor, of toch de club van huurling Sam Lammers?

Eintracht Frankfurt (1.68)/Rangers FC (2.20) verovert de Europa League

Met zeven doelpunten, staat James Tavernier van Rangers bovenaan het topscorersklassement van de Europa League. De rechtervleugelverdediger wist al zeven keer het net te vinden. Weet Tavernier ook in de finale zich op het scorebord te schieten?

James Tavernier opent de score tijdens de Europa League-finale (11.50)

Aan de kant van Eintracht Frankfurt is Filip Kostić de grote speler. Dit seizoen leverde de Serviër al vijf assists af en wist hij zelf nog eens drie keer te scoren. Zien we Kostić ook schitteren in de finale tegen Rangers?

Filip Kostić is tijdens de Europa League-finale goed voor een assist (3.50)

Eintracht Frankfurt en Rangers FC trappen woensdagavond om 21:00 uur af in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Nieuwe storters ontvangen een free bet die kan oplopen tot maar liefst €50. Maar speel bewust, 18+. Registreer je nu!