Feyenoord-steunpilaar vertrekt niet : "Ik wil bij Feyenoord blijven, er speelt helemaal niets"

Feyenoord behoudt in ieder geval één centrumverdediger deze transferzomer. Gernot Trauner heeft een vertrek uit Rotterdam deze zomer uitgesloten. De Oostenrijker kende een goed eerste seizoen bij Feyenoord en voelt zich thuis in De Kuip.

In gesprek met supportersmagazine Hand in Hand vertelt Trauner over zijn toekomst in Rotterdam: "Ik wil bij Feyenoord blijven. Ik heb hier voor vier jaar getekend", benadrukt de Oostenrijkse verdediger. "Ik ben hier met mijn gezin naartoe gekomen en dat was een grote verandering in ons leven. Mijn plan is dan ook hier te leven. Bovendien speelt er helemaal niets", aldus Trauner.

Gernot Trauner kwam afgelopen zomer voor 1 miljoen euro over van het Oostenrijkse LASK. De verdediger kwam 30 competitiewedstrijden in actie voor Feyenoord. De Oostenrijks international eindigde met de Rotterdammers op een derde plek in de Eredivisie en bereikte de finale van de Conference League. Voor Trauner een bevestiging dat hij goed heeft gedaan aan de overstap naar Rotterdam: "De finale halen zegt ook dat ik juiste keuze heb gemaakt om naar Feyenoord te komen."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers