'PSV-verdediger kon voor 8 miljoen vertrekken'

PSV had deze winter afscheid kunnen nemen van Jordan Teze. De verdediger van de Eindhovenaren is zijn basisplaats kwijtgeraakt en een buitenlandse club wilde hem graag verlossen van zijn plek op de bank in het Philips Stadion. Echter vond deze transfer uiteindelijk geen doorgang. 

Deze buitenlandse ploeg was bereid om 8 miljoen euro neer te leggen voor Teze, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Om welke club het gaat is niet bekend. Laatst werd al bekend dat PSV er niet onwelwillend tegenover staat als Teze en, zijn collega achterin, Armando Obispo zouden vertrekken.

Zomers vertrek

Beide spelers zijn hun basisplaats kwijt bij de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij. In het buitenland zouden de verdedigers er goed op staan, omdat ze ondanks hun leeftijd al de nodige ervaring hebben in de Eredivisie. Zowel Teze als Obispo heeft nog een contract tot de zomer van 2025, maar een zomers vertrek is zeker bespreekbaar voor de Eindhovenaren.

PSV is de laatste tijd bezig met het versterken van de achterhoede. Eerder werd bekend dat Patrick van Aanholt ook volgend seizoen gehuurd wordt door de Brabanders en deze week werd duidelijk dat Milan van Ewijk de nieuwe rechtsback moet worden.