Kippenvel: Sven-Göran Eriksson vervult laatste wens op Anfield

Sven-Göran Eriksson stond in totaal 42 jaar als trainer aan de zijlijn van verschillende voetbalvelden en competities, maar zal zaterdag 23 maart de mooiste wedstrijd van zijn leven coachen. De Zweedse oefenmeester is namelijk hoofdverantwoordelijke bij de Liverpool Legends, dat het tegen Ajax opneemt.

De loopbaan van de Zweedse oefenmeester

Gedurende zijn loopbaan voegde hij negentien prijzen toe aan de prijzenkast van de clubs waar hij werkzaam was. In 2000 werden zijn kwaliteiten beloond met een verkiezing van 'Serie A Trainer van het Jaar'. Als oefenmeester kwam hij uit voor de volgende clubs: Degefors IF, IFK Göteborg, SL Benfica (2X), AS Roma, Fiorentina, Sampdoria, SS Lazio, Manchester City, Leicester City, Guangzhou S&F, Shanghai SIPG en Shenzhen Xianxgue.

Hij was ook nog werkzaam voor een aantal landen. Bij Engeland, Mexico, Ivoorkust en de Filipijnen stond hij in totaal zo'n zeven jaar aan het roer.

Ajax Legends spelen benefietwedstrijd

De Ajax Legends spelen namelijk een benefietwedstrijd tegen de iconen van de club uit Engeland. Het duel staat in het teken om geld in te zamelen voor de LFC Foundation, die zich inzet om als topclub in de Premier League ook maatschappelijk een steentje bij te dragen. Anfield zal daarbij uitverkocht zijn en zit volgepakt met 60.000 voetbalsupporters. 

Laatste wens van Sven-Göran Eriksson

Het was een droom die helaas nooit uit is gekomen voor Göran Eriksson, tot zaterdag. Hij hoopte namelijk ooit op Anfield aan het roer te mogen staan, maar dat gebeurde niet. "Toen ik coach was, droomde ik altijd van Liverpool, maar het kwam er helaas nooit van. Liverpool is altijd de club van mijn vader geweest en zo is dat virus ook op mij overgeslagen. Mijn vader is nog steeds groot fan, vorige week belde hij mij nog om te vragen op welk kanaal Liverpool te zien was."

"Een contract als coach van Liverpool was ooit dichtbij, vele jaren geleden. Maar nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Toen ze het vroegen, dacht ik dat het een grap was. Ik zei ‘natuurlijk’ en dan is het ook nog eens een benefietduel waarbij we hopelijk veel geld ophalen voor het goede doel, dat maakt het nog mooier", vertelde hij in aanloop naar het treffen.

Sven-Göran Eriksson lijdt aan kanker en heeft nog maar één jaar te leven

In januari maakte de Zweed kenbaar dat de ziekte kanker bij hem is gediagnosticeerd en dat de artsen verwachten dat hij nog slechts twaalf maanden te leven heeft. Daardoor lijkt de wedstrijd tussen Liverpool Legends en Ajax Legends zijn laatste klus te worden als hoofdtrainer

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl