Het Legioen vernietigt Feyenoorder na 'kansloze eerste helft': "Haal hem er meteen uit"

Feyenoord staat halverwege met 2-0 achter bij AZ en heeft weinig te vertellen in Alkmaar. De thuisploeg scoorde via Jesper Karlsson twee keer uit een strafschop. De eerste werd toegekend na een overtreding van Jorrit Hendrix en de tweede na een onhandige actie van Tyrell Malacia. Vooral op Hendrix is veel kritiek. Hij is volgens Het Legioen rijp voor een wissel. Logischerwijs was er vanuit het Feyenoord-kamp ook de nodige kritiek op scheidsrechter Dennis Higler.

Kritiek op Jorrit Hendrix na eerste helft

Ook de nodige kritiek op Malacia

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over AZ - Feyenoord’

René van der Gijp fileert Feyenoorder: "Kom op man, hij voegt niks toe!"

'AZ-fan Arno Vermeulen doet verslag bij Studio Sport van AZ-Feyenoord'

Samenvattingen: AZ-Feyenoord (2-1), Sparta-PSV (1-2) en Eagles-Ajax 2-1

Owen Wijndal zorgt voor hilariteit met scherpe shorttrack-analyse

Deze opvallende statistieken bewijzen dat Higler dit seizoen in het nadeel van Feyenoord fluit...

Uitspraak Owen Wijndal na AZ - Feyenoord zorgt voor verbazing: "Nog een grotere clown dan Higler"

Op rapport AZ-Feyenoord; Karlsson en Trauner krijgen beste cijfers

'Feyenoord heeft met Trauner zijn eigen Materazzi'

Felle kritiek op Dennis Higler na 'duidelijke fout' in tweede helft #azfey: "100% rode kaart!"

Kritiek op Higler bij AZ-Feyenoord: "Totaal ongeschikt"