'PSV richt pijlen op Feyenoord-jeugdproduct Summerville'

Crysencio Summerville kan terugkeren in de top van de Eredivisie. De aanvaller verliet Feyenoord in 2020 voor een avontuur bij Leeds United, waar hij afgelopen seizoen een sterke indruk achterliet. Summerville zou nu kunnen genieten van belangstelling uit Eindhoven.

Zo zou PSV de pijlen hebben gericht op Summerville. Dat weet FCUpdate te melden. Het medium schrijft dat PSV het na de aantelling van een nieuwe hoofdtrainer het de eerste zomeraanwinst wil maken. Naar verluidt staat Peter Bosz voor een overstap naar PSV, wat slechts een kwestie van tijd lijkt.

In september 2020 liet Summerville de jeugdopleiding van Feyenoord achter zich. Leeds United had anderhalf miljoen over voor de jeugdige aanvaller. Afgelopen seizoen maakte Summerville zijn doorbraak bij Leeds, waarvoor hij 31 keer in actie kwam. Vier keer kwam de aanvaller tot scoren en twee keer leverde hij een assist. PSV lijkt diep in de buidel te moeten tasten, want de transferwaarde van Summerville wordt op zo'n twaalf miljoen geschat.