Giménez maakt Feyenoord-fans blij met video: 'Tik Tok'

Santiago Giménez, de nieuwe spits van Feyenoord, laat geen gras groeien over zijn transfer. De Mexicaanse spits deelde via sociale media en geheimzinnige video van Rotterdam, zijn nieuwe speelstad. Eerder maakte Giménez zijn transfer al zelfstandig wereldkundig.

Live bij de Mexicaanse tak van ESPN sprak Giménez zich uit over zijn transfer naar Feyenoord. In een exclusief interview gaf Giménez gelijk te kennen dat de wedstrijden van zijn nieuwe club live te volgen zijn via de televisiezender. Giménez deelde ook gelijk een foto van zichzelf in het vliegtuig richting Nederland. Bij Feyenoord zal de spits een overeenkomst van vijf seizoenen ondertekenen.

Inzetbaarheid Giménez

Feyenoord zal het naar alle waarschijnlijk het tijdens de start van het nieuwe seizoen zonder Giménez moeten doen. De Mexicaan moet namelijk eerst zijn werkvergunning krijgen. De wedstrijd tegen Vitesse van zondag 7 augustus lijkt daarmee te vroeg te komen. Of Giménez de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord tegen SC Heerenveen (13-8) wel gaat halen, is nog niet duidelijk.