Weet bekerwinnaar PSV nu wél van Sparta Rotterdam te winnen?

PSV won een week eerder in Rotterdam-Zuid de TOTO KNVB Beker in De Kuip, ditmaal reizen de Eindhovenaren opnieuw af richting de havenstad. Zaterdagavond staat de uitwedstrijd tegen stuntploeg Sparta Rotterdam op het programma, lukt het de ploeg van Ruud van Nistelrooij om de tweede plek vast te houden?

Revanche

Sparta presteert onder aanvoering van trainer Maurice Steijn geweldig. Op dit moment verdedigen de Rotterdammers de vijfde plek op de Eredivisie-ranglijst en daarmee staan zij slechts drie plaatsen onder de tegenstander van zaterdag. In het Philips Stadion bleven de doelpunten uit en keerde de ploeg uit Spangen huiswaarts met een puntje. In uitwedstrijden blijft PSV enorm veel moeite hebben met gemakkelijk winnen, daardoor zijn er zeker kansen voor Sparta.

Sparta verliest niet van PSV (2.55)

Flow

De Eindhovenaren zitten echter in een geweldige flow. De Brabanders zijn namelijk al dertien wedstrijden ongeslagen en zijn daardoor de meest constante ploeg uit de afgelopen maanden, kijkend naar de vijf Europese topcompetities. In één week tijd werd er twee keer gewonnen van aartsrivaal Ajax en daardoor heerst er een onoverwinnelijk gevoel bij PSV. Dit seizoen werd er met 1-6 gewonnen bij Excelsior en werd in extase een 0-2 voorsprong weggegeven tegen aanstaand landskampioen Feyenoord, ook in Rotterdam werd niet verloren dit seizoen!

PSV wint van Sparta (1.53)

Op schot

In de laatste drie competitieduels tussen Sparta en PSV vielen gemiddeld vijf doelpunten per wedstrijd, daarnaast hebben de Eindhovenaren minimaal drie goals gescoord in de laatste vier wedstrijden in de Eredivisie. Met topscorer Xavi Simons en captain Luuk de Jong hebben de Brabanders twee doelpuntenmakers in dienst, maar ook Sparta heeft spelers die veel scoren. Zo staat spits Tobias Lauritsen op elf goals, Vito van Crooij op tien doelpunten en scoorde Arno Verschueren ook al acht goals. Juichen geblazen!

Meer dan drie goals bij dit duel (2.40)

Ontvang wekelijks een bonus bij JACKS.NL

JACKS.NL is in 2023 in een gulle bui. De bookmaker komt namelijk met een wekelijks te claimen bonus voor alle spelers van 24 jaar of ouder. Hierbij krijgt de gebruiker die deze bonus claimt maar liefst 4 profit boosts van 10% voor het Nederlandse voetbal. Hiermee maak je als speler bij Jack's kans op tot €500 extra winst. De bonus is van vrijdag 00.01 tot en met maandag 23.59 te claimen bij een storting van €20 of meer! Check op de website de bonusvoorwaarden.