Jahanbakhsh kan carrière nieuw leven inblazen in Eredivisie

Alireza Jahanbakhsh kan zijn carrière nieuw leven inblazen via een binnenlandse transfer. Volgens 1908.nl ziet FC Utrecht-trainer Henk Fraser de komst van de Iraanse aanvaller zitten. De 29-jarige buitenspeler heeft een contract tot medio 2024 in Rotterdam.

Jahanbakhsh voegde zich vorig jaar bij de selectie van Feyenoord. De Rotterdammers betaalden destijds 1 miljoen aan het Engelse Brighton Hove. De 62-voudig Iraans international gooide eerder in de Eredivisie hoge ogen bij AZ, maar kon bij Feyenoord vooralsnog geen potten breken. FC Utrecht hoopt met de eventuele komst van Jahanbakhsh de aanvalslinie een kwaliteitsimpuls.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl