Arne Slot prijst Feyenoord-vijftal na Klassieker: "Complimenten aan de jongens vandaag!"

Arne Slot is tevreden over een groot deel van zijn elftal na de wedstrijd tegen Ajax (1-1). De coach van de Rotterdammers is na afloop van De Klassieker onder meer lovend over de prestaties van Quilindschy Hartman, Lutsharel Geertruida, Danilo, Sebastian Szymanski en Mats Wieffer: "We zijn voetballend ook met Ajax meegegaan. Dat vind ik het grootste compliment voor de jongens vandaag", aldus Slot tegenover ESPN.

Feyenoord kwam in de eerste helft op voorsprong op prachtige wijze via Igor Paixão op voorsprong en hierbij speelde Hartman een grote rol. Slot genoot van de goal en hoe de Braziliaan in stelling werd gebracht: "Dat lukte nu omdat Hartman ongelofelijk agressief doordekte", zo analyseert de trainer van Feyenoord, die ook complimenteus is in de richting van Geertruida, Danilo en Szymanski. "Geertruida dekte goed door. Hij was geweldig, maar wat Danilo en Szymanski aan loopwerk verricht hebben. Ze hebben qua fysiek echt fantastisch geleverd", aldus Slot, die ook Wieffer uitlicht. De middenvelder, die vorige seizoen nog in de Keuken Kampioen Divisie speelde, zag er niet goed uit bij de gelijkmaker van Ajax, maar kan desondanks rekenen op complimenten van Slot. "Hij heeft een prima wedstrijd gespeeld. In de fase van tien minuten dat Ajax even sterker was, zag ik lichte vermoeidheid bij hem, maar hij kon zich daarna weer oprichten", aldus Slot over zijn pupil, die hij ondanks zijn eigen goal een prima wedstrijd vond spelen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl