Mourinho kijkt zijn ogen uit bij Tottenham Hotspur: "Beste stadion ter wereld"

Jose Mourinho is de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. De Portugees was voor het laatst actief bij Manchester United, waar hij een jaar geleden de laan uit werd gestuurd. Bij Spurs vervangt hij de recent ontslagen Mauricio Pochettino.

Mourinho is ongelofelijk blij met zijn nieuwe job als trainer van Spurs. "Ik had niet gelukkiger kunnen zijn. als ik niet gelukkig was, was ik hier niet geweest," zegt The Special One tegen Spurs TV. "Wat kan ik beloven? Passie, voor mijn werk en voor de club."

Fantastisch stadion

"Als je dit een 'prachtig' stadion noemt ben je erg bescheiden. Spurs heeft het beste stadion ter wereld." Niet alleen het stadion, maar ook de trainingsfaciliteiten van de Londense club vind Mourinho geweldig. "Second to none. Je zou het hooguit met sommige American Football-complexen kunnen vergelijken. Ik ben op vrijwel alle grote trainingscomplexen in Europa geweest, maar dit kan met geen enkele andere Europese club vergeleken worden," aldus de Portugees.

Zaterdag om 13:30 uur coacht Mourinho weer zijn eerste wedstrijd. Spurs, de nummer veertien van de Premier League neemt het op tegen West Ham United, de nummer zestien van de Premier League.