"Hij was zo goed tegen die Navas, maar moet er gewoon twee maken"

Wim Kieft vindt dat Noa Lang een speler is met veel potentieel, maar ziet ook nog verbeterpunten bij de buitenspeler. Volgens de oud-prof moet de voetballer van PSV zijn effectiviteit omhoog krikken en meer goals maken. Kieft is daarentegen een stuk minder positief over Ramalho.

"Ik vond PSV tegen Sevilla goed spelen", oordeelt Kieft over het Champions League-duel van de Eindhovenaren. "Maar als je tegen dat soort tegenstander speelt en je hebt verdedigers als Ramalho, dan loop je wel het risico dat je het een en ander tegenkrijgt. Tegen Sparta heb je dat natuurlijk minder. Hij is gewoon totaal ongeschikt. Hij kan niet eens ballen wegwerken die op hem af komen. Hij staat ook altijd verkeerd en komt simpelweg kwaliteit tekort. PSV speelt heel attractief, al is het programma ook relatief makkelijk geweest."

Noa Lang kan dus wel rekenen op mooie woorden van de oud-international. "Het blijft een veelbelovende speler. Op een gegeven moment, als hij die laatste stap wil maken, dan moet je er tegen Sevilla gewoon twee maken. Hij was zó goed tegen die Navas, maar als je je wil onderscheiden, dan moeten die goals nog wel komen. Het kan natuurlijk wel gewoon bij die jongen." 

Lang moest zich zondag na dertig minuten laten wisselen in het duel tussen Sparta en PSV. De aanvaller moest zich daardoor afmelden bij bondscoach Ronald Koeman.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers