Schotland maakt zich op voor 'Bosz-Ball': "Wordt een enorme uitdaging"

PSV gaat het wederom opnemen tegen Rangers FC en in Schotland maakt men zich klaar voor het bezoek van de ploeg uit Brabant. Kris Boyd, oud-voetballer van de Schotse club, is van mening dat de Eindhovenaren sterker zijn dan vorige keer.

"Het is wederom een grote mogelijkheid voor de Rangers om opnieuw de groepsfase van de Champions League te behalen", begint hij in gesprek met Sky Sports. "PSV zal precies hetzelfde zeggen. PSV wordt een enorme uitdaging. Als je naar PSV kijkt, dan zie je nog altijd veel talentvolle spelers. Ja, ze zijn Cody Gakpo kwijtgeraakt, maar er zijn nog meer dan genoeg spelers die voor problemen kunnen zorgen", concludeert hij.

De overwinning van vorig seizoen geeft de opponent van PSV wel een mentaal voordeel, denkt Boyd. "Desondanks zal Rangers vertrouwen tanken uit de eerdere ontmoetingen met PSV, ook al vonden deze onder andere managers plaats. Als Rangers de Champions League kan halen, zal dat een enorme opsteker zijn voor de hele club, maar ook voor het Schotse voetbal in het algeheel."

"Maar haal je niks geks in het hoofd, want het wordt een enorm lastige wedstrijd. PSV heeft zich versterkt en lijkt sterker te zijn dan vorig jaar. Rangers zal moeten verbeteren ten opzichte van de eerste wedstrijden als ze een resultaat willen behalen. De ploeg is een 'work in progress' op dit moment", besluit hij.

Wellenreuther pakt 50 jaar record
Duurste Nederlandse voetballers