Álvarez: 'Denk dat Ajax de Europa League wel kan winnen'

Ajax werd eerder op de dag in de Europa League gekoppeld aan Young Boys. Bij verdediger Edson Álvarez is er sprake van genoeg vertrouwen. De Mexicaan heeft alle vertrouwen in een goede afloopt en denkt zelfs aan het winnen van de EL.

"Dat denk ik wel. We kennen de kwaliteiten die Ajax heeft". begint Álvarez bij ESPN. "Het is duidelijk dat we in dit toernooi belangrijke spelers zijn kwijtgeraakt. Zoals in het geval van Onana en Haller en nu was ook Tagliafico er ook niet bij. Dat zijn grote tegenslagen, maar toch heeft het team goed gereageerd. Met de spelers die we hebben, hebben we het goed gedaan. Dus ik denk dat we een heel goed team hebben dat kan vechten voor belangrijke dingen."

Over het loten van de Zwitsers is Álvarez iets terughoudender. "Ik denk dat het een sterk team is. We hebben gezien dat ze Leverkusen hebben uitgeschakeld, wat ook een heel sterk team is. Dus we moeten niet op onze lauweren rusten. Als je kampioen wilt worden, moet je van elk team winnen. Het is een goede uitdaging voor ons, maar we zijn nu gefocust op de wedstrijd van zondag."

Aankomende zondag neemt Ajax het in Eindhoven op tegen PSV. Het is dan de strijd tussen de koploper en tweede plaats.