Kramer moet niks weten van Heitinga-kritiek op Brobbey: 'Wat lul je nou?'

Michiel Kramer kan zich duidelijk niet vinden in de kritiek op Brian Brobbey. De Ajax-spits kreeg het nodige te horen van zijn coach, John Heitinga. Kramer kan zich totaal niet vinden in de opmerkingen van de oefenmeester.

In een intterview met het Algemeen Dagblad krijgt Kramer een aantal vragen over de spitsen in de Eredivisie. De RKC-spits, die dit seizoen al goed is voor twaalf doelpunten, laat zijn mening horen. Hierin kwam dus ook Brobbey ter sprake. "Ik heb me zo gestoord aan de kritiek van John Heitinga op zijn fysieke gesteldheid. Wat lul je nou?, denk ik dan", aldus Kramer. "Als je Brobbey gewoon in de basis laat staan, wordt hij vanzelf fit en krijgt hij automatisch inhoud. Alleen: dat gebeurt niet."

"Als pinchhitter terug naar Feyenoord is het ultieme einde van mijn loopbaan" 

Het stoort Kramer dat Brobbey geen vertrouwen krijgt. "En dat zie je terug aan Brobbey, die zichtbaar het vertrouwen mist. Als hij dat vertrouwen wél had gehad, dan had hij namens Ajax de bekerfinale tegen PSV beslist. Ben ik van overtuigd." De teller van Brobbey staat dit Eredivisie-seizoen op elf treffers.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers