'Ook Feyenoord en PSV hebben Ruben van Bommel in het vizier'

De interesse in Ruben van Bommel, de jongste zoon van Mark van Bommel, blijft maar groeien. Inmiddels hebben ook Feyenoord en PSV de achttienjarige aanvaller van MVV Maastricht op de korrel, zo weet De Telegraaf te melden.

Eerder werd bekend dat meer dan de helft van de Eredivisie-clubs, waaronder AZ, Vitesse, FC Twente en FC Utrecht, Van Bommel op hun wensenlijstje hebben staan. "Inmiddels hebben ook Feyenoord en PSV geïnformeerd naar de diensten van de talentvolle vleugelaanvaller van MVV", schrijft de ochtendkrant. Naar verluidt geniet Van Bommel ook interesse van clubs uit de Serie A, La Liga en de subtop van de Bundesliga.

Van Bommel is dé revelatie van dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen. De jonge buitenspeler speelde tot dusver dertig competitiewedstrijden. Daarin was hij veertien keer trefzeker en gaf hij vijf assists. Een opmerkelijk feit is dat Van Bommel geen contract heeft bij MVV Maastricht. De kans is echter groot dat hij spoedig een verbintenis tekent, waarin een clausule wordt opgenomen. Daardoor kan de club uit Limburg bij een transfer van Van Bommel alsnog een mooi bedrag opstrijken.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers