Mazraoui over contractonderhandelingen: "We moeten kijken wat eruit komt"

Noussair Mazraoui en zijn management zijn momenteel druk aan het onderhandelen met Ajax. De contractonderhandelingen zijn al langer bezig, maar er is nog geen akkoord tussen de 23-jarige verdediger en de Amsterdamse club.

Het contract van de rechtsback loopt na dit seizoen af en dat betekent dat hij transfervrij kan vertrekken. "We zijn nu nog bezig met het proces van praten en onderhandelen. Dat is nu echt vol aan de gang", zo zegt hij in de YouTube-serie Bij Andy in de auto. "We moeten kijken wat eruit komt. Maar mensen zijn niet dom. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt", geeft hij toe.

De twaalfvoudig international van Marokko is op dit moment blij bij Ajax, maar het moment dat hij gaat vertrekken bij de Amsterdammers komt dichterbij. "Ik zit nu al zeventien jaar bij Ajax en ik word 24 jaar. Op een gegeven moment krijg je wel het gevoel van: hé, ik wil wel een stap maken. Ik wil niet zeggen dat het dit seizoen zo moet zijn, maar het moet ook niet langer dan twee jaar meer duren".

Mazraoui sluit niet uit dat hij gaat bijtekenen en pas in 2023 vertrekt uit de hoofdstad. "Ik sta ervoor open. Dat heb ik ook gezegd tegen Marc (Overmars). Ik ben daar heel eerlijk in".