'Ronald Koeman zit er flink doorheen na aanval Barça-fans': "Hij is enorm aangeslagen"

Alsof de nederlaag van FC Barcelona tegen Real Madrid (1-2) nog niet vervelend genoeg was, werd Ronald Koeman zondag na afloop in zijn auto belaagd. Door zijn eigen supporters welteverstaan. Geen alledaagse situatie natuurlijk en extra vervelend omdat zijn vrouw naast hem in de auto zat.

Meerdere 'fans' blokkeerden de doorgang, spuugden op de ramen en sloegen op de auto. Ronald Koeman zou er voor Mundo Deportivo flink doorheen zitten: "Ronald Koeman kwam zondagavond boos thuis en hij stelde zich ook voor wat er gebeurd zou zijn als hij met bijvoorbeeld zijn kleinkinderen in de auto had gezeten. Nu zat zijn vrouw Bartina naast hem in de auto en zij is zulke situaties al niet gewend. Koeman is overstuur en aangeslagen."

De Spaans topclub spreekt in een statement zijn afschuw uit over de situatie: "Barcelona neemt publiekelijk afstand van de gewelddadige en verachtelijke acties jegens onze trainer bij het verlaten van het Camp Nou. De club zal maatregelen treffen om te voorkomen dat dit soort dingen in de toekomst nog zullen gebeuren."

Bekijk de beelden hier: