'Witte rook in De Kuip: Feyenoord houdt revelatie uit handen topclubs'

De contractverlenging van Timon Wellenreuther bij Feyenoord is aanstaande. De keeper van de Rotterdammers stevent volgens 1908 af op een seizoen waarin hij de eerste doelman van Feyenoord zal zijn. Daarnaast houdt Feyenoord de Duitser uit handen van Internazionale, AS Roma en PSV.

Feyenoord houdt Wellenreuther binnenboord

Wellenreuther heeft Feyenoord naar verluidt zijn jawoord gegeven, waardoor het nu alleen afwachten is tot de handtekening van de revelatie van het afgelopen seizoen. De doelman begint dan aan zijn derde seizoen in Rotterdamse dienst door zijn contract, dat volgende zomer afliep, tot 2027 te verlengen. Internazionale, AS Roma en PSV aasden ook op zijn handtekening. Volgens 1908 zal de bekendmaking snel volgen.

Wie is Timon Wellenreuther?

De 28-jarige Wellenreuther uit Karlsruhe speelde in het verleden bij diverse clubs, zoals Schalke 04, Willem II, RSC Anderlecht en RCD Mallorca. De sluitpost kwam tot veertig officiële duels voor Feyenoord, waar hij in eerste instantie als back-up voor de door blessures geteisterde Justin Bijlow was gehaald. De Duitse doelman hield zestien keer de nul in al die optredens.  

Welke spelers gaan weg bij Feyenoord?

De Rotterdammers gaan een drukke transferzomer tegemoet, waarin trainer Arne Slot als is vervangen door de Deen Brian Priske. Daarnaast zijn er een aantal spelers die gaan vertrekken of die aangetrokken gaan worden. Meer over de transfers van Feyenoord kun je hier vinden.

Feyenoord-doelman vertrekt