Maaskant tipt Feyenoord voor ervaren linksachter: ‘Jongen is gratis op te halen en komt van Zuid’

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een nieuwe linksachter. Na het vertrek van Tyrell Malacia werden de Rotterdammers met diverse spelers in verband gebracht, maar tot een aankoop kwam het tot dusver nog niet. Robert Maaskant laat in een uitzending van RTV Rijnmond weten welke speler volgens hem de vacature kan invullen.

“Jetro Willems is een jongen die van Rotterdam-Zuid komt. Hij heeft zo langzamerhand ook wel weer wat te bewijzen en is gratis op te halen.” Volgens Maaskant zou Feyenoord er goed aan doen om de gok te wagen. De 28-jarige verdediger had in het verleden vaak last van blessureleed, maar daar ziet Maaskant niet meteen een probleem in, mede omdat Feyenoord op het punt zou staan om Marcos Lopéz, ook een linksachter, aan te trekken. “Willems zal dan ook niet direct de nummer één linksback worden. Ik zou het best aandurven als Feyenoord zijnde.”

Ervaren verdediger

Willems maakte in 2011 al op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor PSV, dat hem daarvoor had overgenomen van Sparta. Hij speelde zichzelf toen al bij de EK-selectie en was zelfs basisspeler op het eindtoernooi in 2012. Na zijn vertrek bij PSV in 2017 speelde Willems achtereenvolgens voor Eintracht Frankfürt, Newcastle United en Greuther Fürth.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl