Feyenoord doet goede zaken: Wieffer verlengt contract tot medio 2027!

Feyenoord-revelatie Mats Wieffer heeft zijn contract verlengt tot medio 2027, zo meldt Feyenoord via zijn clubkanalen. De middenvelder uit Borne kan niet alleen rekenen op een verlenging, maar ook op een opwaardering van zijn contract. De speler heeft een principeakkoord met de club en zal binnenkort gaan tekenen bij de Rotterdammers.

Wieffer werd afgelopen zomer overgenomen van Excelsior. Na een stroeve start bij Feyenoord pakte hij, mede vanwege blessures van Quintin Timber, zijn kans in de basiself van de Rotterdammers. De controleur werd al snel een vaste waarde binnen de formatie van trainer Arne Slot. Zijn sterke seizoen bleef ook niet onopgemerkt bij bondscoach Ronald Koeman, die hem afgelopen maart liet debuteren in het Nederlands elftal.

Wieffer beseft zelf maar al te goed hoe snel het gegaan is. "Ik heb al vaker gezegd dat het snel is gegaan en ook wel een beetje onwerkelijk aanvoelt soms. Maar toen ik de kans kreeg ben ik er vol voor gegaan en het maakt mij ongelofelijk trots dat ik hier nu sta. Met de ploeg zitten we in een hele belangrijke fase van het seizoen en dat maakt dat er weinig tijd en ruimte is om erbij stil te staan", aldus Wieffer. "Deze beloning is niet alleen een extra bevestiging, maar laat mij er toch ook weer even bij stilstaan hoe bijzonder het is wat ik nu allemaal meemaak."

Ook interessant