Bosz moet doen wat Van Nistelrooij niet lukte: "Anders is het seizoen over"

Met de komst van Peter Bosz als nieuwe trainer weet PSV waar het aan toe is. Zo kan het zich nu volledig gaan voorbereiden op komend seizoen. Dan zullen er gelijk een aantal hele belangrijke potten op het programma staan. De Eindhovenaren spelen namelijk in de voorronde van de Champions League. Volgens Aad de Mos is het halen van de groepsfase essentieel.

"Er is maar één ding macht en dat is het resultaat", stelt de oud-trainer tegenover het Eindhovens Dagblad. "Wat je doet in de voorronde Champions League en of je de beker en het kampioenschap haalt. Als je niet in de Champions League komt net als vorig jaar, dan is het seizoen over. Dat is wel gebleken, want er komt alleen maar ellende van."

Het schijnt dat Bosz behoorlijke eisen heeft gesteld aan PSV. De Mos verbaast zich daar niet over: "Het heeft ook te maken dat ze misschien een ander soort spelersmateriaal aan hem hebben voorgelegd, dan hij wenste. Hij wil natuurlijk een aantal spelers aandragen die geschikt zijn om zijn voetbal te spelen. Bosz moet aangeven wat spelers moeten kunnen om zijn spel te spelen."