Deze zes spelers moet Ajax komende zomer echt verkopen

Aflopende contracten, spelers die weinig toegevoegde waarde meer hebben, niet meer spelen of die een mooie stap moeten maken zodat Ajax er nog iets aan kan verdienen. Deze zes spelers moet Ajax komende zomer gaan verkopen.

1. Andre Onana
De doelman heeft zich bij Ajax opgewerkt tot een van de beste keepers van Europa. Onlangs besloot de doelman, die op dit moment een dopingschorsing uitzit, zijn in 2022 aflopende contract niet te gaan verlengen. Dat betekent dat Ajax de 25-jarige doelman deze zomer zal moeten verkopen, om er nog iets aan te kunnen verdienen. 

Deze zes spelers moet Ajax komende zomer echt verkopen

2. Dominik Kotarski
De 21-jarige Kroatische doelman werd als groot talent naar Ajax gehaald, maar heeft de belofte in Amsterdam niet in kunnen lossen. De sluitpost mag regelmatig in actie komen bij Jong Ajax, maar weet daar geen goede indruk achter te laten. Kotarski mocht afgelopen zomer al vertrekken, maar toen waren er geen clubs die zich concreet hebben gemeld.

3. Sean Klaiber
Dit seizoen werd Klaiber door Ajax overgenomen van FC Utrecht, als stand-in van Noussair Mazraoui. Toen hij geblesseerd raakte bleek de 26-jarige Klaiber in korte tijd voorbij te zijn gestreefd door zowel Jurriën Timber als Devyne Rensch. Nu Mazraoui weer terug is van zijn blessure en Rensch in de tussentijd een hele goede indruk achterlaat, lijkt de tijd van Klaiber in Amsterdam al voorbij. De vraag is hoeveel de club van de vijf miljoen die werd betaald voor de rechtsback kan terug verdienen.

4. Zakaria Labyad
De middenvelder kwam in 2018 over van FC Utrecht, maar wist in Amsterdam nooit uit te blinken. Bij aanvang van dit seizoen verscheen de 28-jarige Labyad ineens in de basis, maar na de terugkeer van Davy Klaassen was het opnieuw gedaan met de middenvelder. De creatieve Labyad heeft genoeg ervaring en er zou toch een middenmoter moeten zijn die hem over zou willen nemen.

5. Jurgen Ekkelenkamp
Meer waarde dan Ronaldo omver gooien in het Champions League-duel tegen Juventus twee jaar terug heeft Ekkelenkamp tot nu toe eigenlijk niet gehad in het eerste van Ajax. De middenvelder wordt wel eens vergeleken met Thomas Müller, maar weet zich nog altijd niet in de basis te werken in Amsterdam. Een vertrek kan een oplossing zijn voor de 21-jarige. 

6. David Neres
Het was een van de betere spelers in de Champions League-campagne van Ajax in het seizoen 2018/19, maar sinds zijn zware blessure kan de Braziliaan niet meer overtuigen in Amsterdam. In 2019 stonden clubs als Atletico Madrid in de rij voor de buitenspeler, maar de vraag is of er nu nog mooie clubs zijn die de 24-jarige speler over willen nemen. Met een geschatte marktwaarde van 30 miljoen euro zou Ajax in potentie een mooi bedrag kunnen krijgen voor Neres, die zijn plek aan de buitenkant nu moet delen met landgenoot Antony. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl