Zaakwaarnemer Koopmeiners laat zich uit over ‘transfer’ naar Inter

Teun Koopmeiners (23) kan van de nodige belangstelling genieten. De middenvelder van AZ wordt door een aantal clubs nauwkeurig in de gaten gehouden, waaronder Inter. Bart Having, de zaakwaarnemer van Koopmeiners heeft zich nu uitgelaten over een eventuele transfer.

“Hij staat op het lijstje van diverse clubs en Inter is één van die clubs”, zou hij volgens diverse Italiaanse media hebben onthuld. “Ik heb echter nog niet met de club gesproken en het is nog vroeg in het seizoen.”

Aan interesse dus geen gebrek, maar is Koopmeiners klaar voor de volgende stap? Volgens zijn zaakwaarnemer wel. “Ik twijfel niet aan Teun en denk dat hij de mogelijkheden heeft om bij elke club van belang te zijn. Een transfersom kan ik je nu niet geven, maar aan het einde van het seizoen heeft hij nog twee jaar contract over. Hij is klaar voor een nieuwe stap in zijn loopbaan.”

Met nog een aantal over in Alkmaar, moeten clubs dus een flinke zak geld op tafel leggen. De transferwaarde van Koopmeiners schommelt rond de 18 miljoen.