Update: Lozana lijkt echt op weg naar PSV, maar...

Hirving Lozano was één van de smaakmakers van PSV tot hij vier jaar geleden voor meer dan 40 miljoen euro naar Napoli vertrok. Daar lijkt de liefde over en Lozano lijkt terug te keren naar Eindhoven.

Napoli wijst eerste bod af, maar houdt rekening met vertrek Lozano

Vorige week brachten de Eindhovenaren al een concreet bod uit op Lozano, maar dat werd afgewezen. Inmiddels melden verschillende media dat vertegenwoordigers van PSV op maandag 28 augustus verder zullen praten.

Ook weet de Italiaanse media te melden dat Napoli al bezig is met een vervanger voor Hirving Lozana. De Napolitanen hebben daarbij hun oog laten vallen op Albert Gudmundsson, die nu uitkomt voor Genoa. Ook Gudmundsson is geen onbekende in Nederland. Zo speelde hij eerder voor Heerenveen onder 19, Jong PSV, PSVC en AZZ, voor hij in januari 2022 naar Genoa vertrok.

Komst Hirving Lozano naar PSV nog onzeker

Toch is de komst van de Mexicaan geen uitgemaakte zaak. Zo zit er een fikse tijdsdruk op de transfer, omdat de transferwindow opp 31 augustus sluit. 

Ook zou Lozano bij een overstap een flinke stap terug moeten doen qua salaris en beloning. Dat laatste lijkt niet onmogelijk, want eerder deze zomer sloeg hij financieel aantrekkelijke aanbiedingen uit Amerika en Saudi Arabië af.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers