VIDEO: Michiel Kramer viert zijn goal tegen AZ op opmerkelijke manier

Michiel Kramer heeft zijn goal tegen AZ op een zeer opmerkelijke manier gevierd. De spits van RKC maakte een 'aftrek-beweging' voor zijn geslachtsdeel terwijl hij naar het AZ-publiek loopt. Gertjan Verbeek kan er vervolgens in gesprek met ESPN geen goed woord over kwijt.

Voorbeeldfunctie

“We hebben een voorbeeldfunctie, we hebben er afspraken over gemaakt. Dit had de scheidsrechter kunnen bestraffen met geel. Waarom doe je dit?”, vroeg Verbeek zich af bij ESPN. “Waarom provoceer je? Je schiet de bal goed binnen, je staat 1-0 voor en dan doe je dit tegenover een vak met mensen met kinderen… Het is weer een actie van Kramer die je moet veroordelen. Het is gewoon bij het belachelijke af. Je provoceert een tegenstander, waarom? Moet die wedstrijd dan weer gestaakt worden? Ik vind het stuitend van Kramer. Je hebt een voorbeeldfunctie, stop er nou eens mee. Juich gewoon op een normale manier.”

Na afloop van het duel reageert Michiel Kramer overigens zeer niet-schuldbewust. Volgens de spits maakte hij een beweging alsof hij 'een fles champagne leegspoot'. 

Bekijk de beelden hier:

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers